Το ελληνικό νησί της Κέρκυρας έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς διάφορους λαούς και τις γαστρονομικές συνήθειες αυτών. Λόγω της στρατηγικής και γεωγραφικής σημασίας του νησιού, αποτελεί έως και σήμερα ένα συνονθύλευμα ενετικών, γαλλικών και βρετανικών επιρροών που δεν έλειψε ποτέ το εκλεπτυσμένο γεύμα με κοινό παρονομαστή τον αρχέγονο τρόπο μαγειρέματος στη φωτιά. Με αφετηρία λοιπόν, την εσωτερική επιθυμία κάθε ανθρώπου για φαγητό μαγειρεμένο στη φωτιά και τα κάρβουνα και τελικό προορισμό την ικανοποίηση όλων των γαστρονομικών απαιτήσεων, σας παρουσιάζουμε πιάτα που κοινό στοιχείο έχουν το ψήσιμο στην φωτιά και τα κάρβουνα σε τρεις εκδοχές (στη θράκα, στη σχάρα και στο φούρνο με κάρβουνα). Το εστιατόριο βρίσκεται στην ομώνυμη πλατεία της Κέρκυρας, Σπιανάδα, με ιστορική σημασία και έκταση που την καθιστά την μεγαλύτερη πλατεία των Βαλκανίων. Η θέα στο Παλιό Φρούριο και σε όλη την πλατεία που εκτείνεται μπροστά, δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για μια αξέχαστη γευστική εμπειρία.